Zomer 2018 moet nog starten, maar de reissector denkt intussen al volgend jaar. Zo zal het vakantiesalon van Antwerpen, dat dit jaar volgens de organisatie 73.000 bezoekers aantrok, begin volgend jaar een aantal enkele veranderingen doorvoeren.

Zo zullen de exposanten van het salon in 2019 (dat plaatsvindt van 24 tem 27 januari) in twee groepen (respectievelijk hal 4 en hal 1) onderverdeeld worden: de “ver weg” bestemmingen en de “dichtbij” bestemmingen. Dit moet de bezoekers makkelijker begeleiden naar de bestemming van hun dromen. De ingang tussen hal 1 en hal 4 wordt geopend om een vlottere doorstroom tot de verste hallen te garanderen.

Nieuw: 2 extra salons

Hal 3 zal volledig gewijd worden aan kamperen: Let’s Camp wordt de nieuwe beurs in een beurs voor campings, verhuur en verkoop van mobilhomes en caravans en allerhande kampeerbenodigdheden. Ook fietsen en steps krijgen een plekje toegewezen in deze hal.

 

Anderzijds zal hal 2 the place to be zijn voor degenen die charme en gezelligheid opzoeken – B&B’s en charmeverblijven zullen hun opwachting maken in de nieuwe beurs B&B Days 

 

De nieuwe beurzen zullen elk een aparte ingang krijgen en dus als volwaardige eigen beurzen beschouwd worden. Maar de bezoeker zal met één ticket wel de 3 beurzen  kunnen bezoeken. Op deze manier willen de organisatoren het Vakantiesalon van Antwerpen overzichtelijker maken en nieuwe bezoekers en exposanten aantrekken.

Meer info: www.vakantiesalon-antwerpen.be