02/03/2021- Het Vakantiesalon van Antwerpen, waarvan de voormalige organisatoren failliet werden verklaard, komt terug en dat in een nieuw fris en modern concept. Van 28 tot en met 30 januari 2022 zal een nieuwe organisatie zo’n 500 standhouders naar Antwerp Expo brengen.

Gezichten achter het vernieuwde Vakantiesalon Antwerpen zijn James Verbeeck en Hanne Carmans van Epic Events. Beiden hebben hun strepen in de toeristische- en vrijetijdssector al verdiend. Hij als CEO van Flexfurn, een toonaangevende leverancier van horeca-, beurs- en eventmeubilair. Zij als oprichter van Epic Events, het bedrijf achter de vakbeurs Expo4Expo. Ze stellen meteen ambitieuze doelen en zijn vastberaden die met glans te vervullen. Het uiterst gemotiveerde duo laat zich ondersteunen door een professioneel team dat met een heldere blik een nieuwe beleving mee op poten zet. Zo trekt Pitch Perfect interessante standhouders aan, zorgt Purple Panda voor de verdere ontwikkeling van het concept en de website en doet Glenaki Tourism Consultancy aan perswerking en communicatie.

Ambitieuze doelen

Het ganse team stelt meteen ambitieuze doelen en is vastberaden die met glans te vervullen.“Vakantiesalon Antwerpen wordt een echte beleving voor jong en oud. “Of je nu houdt van avontuurlijk of luxueus reizen naar het hoge noorden of het zonnige zuiden,… bij ons doet iedereen geweldige ideeën op voor zijn of haar volgende vakantie. We brengen zo’n 500 aantrekkelijke standhouders van over de hele wereld samen. Zo’n 100.000 bezoekers zullen al hun vragen kunnen stellen aan bekwame experten. In een mum van tijd stel je dus de perfecte reis of citytrip samen, helemaal op maat van je eigen wensen” legt James Verbeeck uit.

Zijn partner Hanne Carmans, vult enthousiast aan: “We maken onze bezoekers graag een belofte: het plezier van je reis zal al in het Vakantiesalon van Antwerpen beginnen. Je ontdekt tal van ideeën, bestemmingen en activiteiten die perfect bij je passen. Die doen je tijdens het plannen zalig wegdromen en genieten. Dankzij ons Vakantiesalon zal je dus zonder twijfel reikhalzend naar je volgende reis beginnen uitkijken.”