23/07/2018 – Pegase, het luxemerk van Thomas Cook België, heeft haar nieuwe “Exotische Vakanties” brochure uit en lanceert daarin Oman, “het best bewaarde geheim van Arabië” als nieuwe bestemming.

Oman is betoverend, gastvrij en oogverblindend mooi. De golfstaat wordt ook wel “het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten” genoemd. En dat heeft, na verschillende andere Belgische touroperators, ook Pegase ontdekt. Want vanaf deze winter is de bestemming opgenomen in de nieuwe “Exotische Vakanties” brochure van het luxemerk van Thomas Cook België.

3 luxehotels

Klanten van Pegase hebben daarbij keuze uit verschillende vluchten en 3 luxehotels ter plaatse, nl The Chedi Muscat, Alila Jabal Akhdar en Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort.

Deze 3 hotels maken trouwens deel uit van in totaal 27 nieuwe hotels in de nieuwe Pegase brochure, dat voor het eerst ook een jaarbrochure is.

Ook zomer 2019 al boekbaar

Daardoor is zomer 2019 voor de Pegase exotische vakanties ook nu al boekbaar. Naast de 27 nieuwe hotels bevat de brochure eveneens een gloednieuwe privé wellnessrondreis in Sri Lanka. “Deze verenigt cultuur, gastronomie, yoga en wellness in het aanstekelijk groene kader van Sri Lanka” aldus Pegase.