25/07/2022- Vakantiegangers die komende winter de zon op hun huid willen voelen, kunnen vanaf begin november naar het Egyptische Sharm el Sheikh met Corendon. De Nederlandse touroperator biedt deze populaire badplaats als nieuwe winterzonbestemming vanuit Schiphol aan.

Er zijn vanaf 2 november 2022 tot en met 22 maart 2023 rechtstreekse vluchten met Transavia op woensdag en zaterdag vanuit Amsterdam Schiphol Airport.

 

Veelzijdig aanbod

Sharm El Sheikh is een mooie uitbreiding op het reeds bestaande winterzonaanbod van Corendon, met bestemmingen als Hurghada, Zanzibar, Gambia en Kaapverdië. De keuze aan hotels in de badplaats is ruim. Corendon biedt er zowel drie-, vier-, als vijfsterrenhotels waar gasten kunnen genieten van het populaire all-inclusive concept. Hotels die bij Corendonklanten in Hurghada geliefd zijn, zoals de Sunrise en PickAlbatros hotels, zijn ook in Sharm El Sheikh in het Corendon aanbod te vinden.

 

Strand-en duikbestemming

Gelegen op het Egyptische shiereiland Sinaï, is Sharm El Sheikh een bestemming met zon, zee en prachtige zandstranden. Corendon bedient hiermee de strandgangers en duikliefhebbers, want de kristalheldere Rode Zee biedt een prachtige onderwaterwereld. In het centrum Na’ama Bay bevindt zich een levendige promenade met restaurants, volop uitgaansgelegenheden en gezellige souvenirwinkels.

Sharm El Sheikh met Corendon is nu al boekbaar, ook via de reisagent (ook in België).