15/03/2022- Nu touroperator Live To Travel enkele specialisten inzake Stille Oceaan-bestemmingen in huis heeft, is een aparte brochure de volgende stap.

 

Het team van touroperator Live To Travel werd onlangs versterkt met Valérie Vannueten (ex-Antipodes) en Tania Pasch (ex-Rainbow), 2 specialisten inzake de bestemming Stille Oceaan.

“Een brochure op deze bestemming is dan ook een volgende logische stap” laat Hans Van der Stock weten. “In deze 44 pagina’s tellende brochure bieden we het beste aan wat deze regio te bieden heeft. In deze eerste editie ligt de focus op Frans Polynesië (met oa Tahiti, Bora Bora en Moorea), Cook eilanden, Fiji, Nieuw-Caledonië en Vanuatu. Naast al de iconische resorts als Four Seasons & St.Regis Bora Bora kan je ook island hopping tours weervinden en zelfs selfdrives in Nieuw-Caledonië. Al deze bestemmingen werden meermaals bezocht door Tania en Valerie en ze kunnen de reisagenten dus perfect bijstaan in het uitwerken van een reis naar dit stukje afgelegen paradijs op aarde”.

 

Begin april in de reiskantoren

De brochure, NL & FR versie, gaat deze week in druk en zal in de reiskantoren geleverd worden begin april. In afwachting kan je het volledig aanbod al terugvinden op de website van de touroperator.