18/03/2022- TUI biedt vanaf de grote vakantie vluchten en pakketreizen aan naar Senegal. De reiziger zal met daarbij met de eigen luchtvaartmaatschappij TUI fly vanuit Brussels Airport naar Dakar International Airport vliegen.

De TUI fly vlucht (elke maandag en vanaf de herfstvakantie gedurende het hele winterseizoen 2X per week) wordt uitgevoerd in combinatie met Kaapverdië (driehoeksvlucht).

 

Gloednieuw RIU Hotel

TUI zal dit zomerseizoen 8 hotels aanbieden in Senegal, waaronder het gloednieuwe moderne vijfsterrenhotel RIU Baobab Hotel,

Alle aangeboden hotels zijn gelegen aan de Petite-Côte du Sénégal, een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in West-Afrika, op ongeveer 40 km van de luchthaven en 80 km van de hoofdstad Dakar.

 

Jaarbestemming

Senegal wordt een jaarbestemming bij TUI. De Belgische reiziger zal dus elk seizoen kunnen afreizen naar dit unieke land met zijn zeer aantrekkelijk toeristisch profiel. Voor wie wil relaxen zijn er immers de prachtige, ongerepte zandstranden. Voor de cultuurfanaat is de bruisende hoofdstad Dakar met zijn prachtige koloniale architectuur zeker een bezoek waard en natuurliefhebbers vinden in Senegal een uitgebreid aanbod aan excursies naar de nationale parken en uitgestrekte woestijnen.

De grote toeristische troef van Senegal is echter zonder twijfel de ‘couleur locale’ en de bijzonder vriendelijke, gastvrije bevolking. De TUI pakketreizen en vluchten naar Senegal zijn nu boekbaar, uiteraard ook via de reisagent.