05/09/2023- Latijns-Amerikaspecialist Sudamerica Tours lanceert eerstdaags een zustermerk, Caribiana Tours. Onder deze nieuwe merknaam focust de touroperator op de grotere eilanden in de Caraïben, van Cuba en Jamaica tot de Dominicaanse Republiek en Martinique-Guadeloupe.

“Cuba en de Dominicaanse Republiek zijn al jaren geliefkoosde bestemmingen van de Belgen, aldus Sudamerica Tours directeur Eric Gédéon. “De vluchten met Air Belgium boden de kans om ook andere eilanden in ogenschouw te nemen. Dat heeft geleid naar deze nieuwe brochure”.

Product & sales manager Niels Feys vult aan: “We blijven bij onze sterkte, rondreizen, maar we opteren duidelijk voor de grotere eilanden waar je ook kan een selfdrive kan doen en dingen kan ontdekken. Strandvakanties kunnen ook, maar we willen vooral toch dat mensen op ontdekking gaan. Ik heb zelf Guadeloupe geprospecteerd en ik stond echt wel te kijken hoeveel je er kan doen.”

 

 

Vertrekken uit 3 landen

Naast vertrek uit Brussel biedt Caribiana Tours ook vertrekken vanuit Parijs en Amsterdam aan.

De brochure komt er snel aan, daarin wordt het hele aanbod in detail verduidelijkt. Meer info vindt je voorlopig al op www.caribianatours.be