25/02/2021- Het strategisch communicatiebureau Results and More lanceert als eerste Belgisch bedrijf een volwaardige gratis lessenreeks digitale marketing voor zelfstandigen en werknemers uit de getroffen toerisme-horeca- en eventsector.

Hiermee willen ze het ondernemerschap stimuleren en nieuwe kansen creëren voor mensen/bedrijven die al een tijdje zwaar getroffen zijn. “We spreken hier niet over een gratis webinar van een uurtje, maar van een volledige cursus digitale marketing” aldus eigenaar & initiatiefnemer Eric Lippens.

De grootste aula van Vlaanderen

Onder de noemer “De grootste aula van Vlaanderen” zijn er 7 lessen in het Nederlands via livestream (& opnames nadien voor mensen die een les moeten missen) en elke sessie duurt 3,5u. Deelnemers starten van absolute beginnersniveau en krijgen ook ‘huiswerk’ mee adhv enkele modellen om zelf aan de slag te kunnen.

“De reeks is echt bedoeld om nadien zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. De lessen behandelen verschillende interessante topics zoals digitale strategie, content marketing, email marketing, SEO, Google advertenties, enz. toegespitst op de event-, horeca en toeristische sector. Van een klantgerichte, digitale strategie tot het opzetten van succesvolle campagnes in google en op social media . En dat allemaal gratis. “Bij de traditionele instellingen betaal je snel tussen de 500 en 1000 euro voor zo’n lessenreeks”, zo klinkt het. De opleiding, die start op 13 april, wordt gegeven door docenten met ervaring (oa bij Syntra en Google).

Oprechte bedoelingen

“Dit is geen commerciële zet, maar we willen met ons communicatiebureau oprecht iets terugdoen voor de mensen die met hart en ziel werkzaam zijn in toerisme, eventwereld en de horeca. Zij staan altijd klaar om de mensen een leuke tijd te geven, en nu is het tijd om iets terug te doen.’ aldus Lippens. Lippens werkte in het verleden als E-Commerce Manager voor o.a. Connections en Center Parks/Pierre & Vacances en kent de toerismesector dus uit eerste hand.

Meer info & nschrijven kan via https://resultsandmore.be/…/grootste-aula-van-vlaanderen/

Ook reisprofessionals uit Nederland mogen zich trouwens inschrijven voor de lessenreeks.