In het bruisende centrum van Antwerpen opent volgende maand “Botanic Sanctuary Antwerp”. Omdat reiskantoor Uniglobe E-Travel wel van leuke primeurs houdt, regelde ze onlangs voor haar klanten al een unieke blik achter de schermen van dit nu al veelbesproken 5- sterren klasse-hotel. En meteen was duidelijk dat het reiskantoor tijdens de Coronacrisis allesbehalve heeft stilgezeten.

Door de Coronacrisis was Uniglobe E-Travel lange tijd verplicht fysieke de deuren te sluiten. Het reizen lag stil en het reiskantoor heeft daardoor – net als de hele reisindustrie- geen gemakkelijke tijd achter de rug. Maar het team uit Essen onder leiding van dynamische zaakvoerster Evelyne Schwarzbich heeft allesbehalve stilgezeten. Achter de schermen werd volop gefocust op de toekomst.

Technologie met een human touch

Zo werd er ingezet op innovatie door de ontwikkeling van een digitaal platform dat business klanten nog meer flexibiliteit wil geven wat hun reisboekingen betreft. Eenvoudige boekingen kunnen immers voortaan door de bedrijven- zowel kleine als middelgrote en grote ondernemingen- volledig zelf worden gemaakt via het platform, maar het team van E-Travel blijft daarbij altijd bereikbaar voor hulp en bij complexere reisboekingen. Ze staan ook in voor extra controle en advies indien nodig. Technologie met een human touch!

 

Persoonlijk contact & ontzorgen

Maar ook in persoonlijke contacten is zwaar geïnvesteerd. Want als de Coronacrisis één ding duidelijk heeft gemaakt, is het hoe cruciaal persoonlijk contact is bij het boeken en afhandelen van een reis. Daarom heeft E-Travel niet alleen 3 beloftevolle gepassioneerde reisagent talenten aangetrokken die het ervaren team met frisse ideeën komen vervoegen, maar werd er met Ilse Verheyen ook een ervaren commercial manager aangesteld die als contactpersoon tussen de klanten/bedrijven en het kantoor optreedt. “Doordat we onze klanten zo goed mogelijk willen (leren) kennen, kunnen we ze ook maximaal ontzorgen” aldus Ilse.

En die klanten vinden nu post-Covid vlot weer de weg naar E-Travel. Dat bleek onlangs alvast tijdens een uniek event dat het reiskantoor voor haar klanten organiseerde. Zo kregen ze in avant-première een unieke blik achter de schermen van Hotel Botanic Sanctuary Antwerp in het bruisende centrum van ‘t Stad. Het hotel opent pas volgende maand haar deuren voor gasten.

 

Botanic Sanctuary Antwerp

Het Botanic Sanctuary Antwerp, gelegen aan de Botanische tuin naast het Mechelseplein en ondergebracht in een 15e eeuws klooster, wordt het eerste 5-sterrenhotel van Antwerpen. Het hotel, onderdeel van Leading Hotels of the World, telt 108 kamers/suites (verspreid over verschillende historische gebouwen en mét roomservice), een spa, fitness en verschillende indrukwekkende congres- en eventlocaties. En niet te vergeten: een indrukwekkende bar en 4 gastronomische restaurants waar zelfs sterrenchefs achter het kookpotten staan.

Het nieuwe luxehotel moet een toevluchtsoord worden voor veeleisende reizigers, zakenmensen, meeting-en congresgangers en enthousiaste Antwerpenaars die zullen bediend worden op “vijfsterren superior”- niveau.

 

 

Hetzelfde niveau waarmee reisbureau Uniglobe E-Travel haar klanten bedient dus. De unieke avant-première achter de schermen van het hotel, vergezeld van een hapje en de nodige bubbels, was dan ook een schot in de roos en werd door de klanten meer dan gesmaakt… (BB)

Foto onder: Het team van reiskantoor Uniglobe E-Travel (Essen)