6/11/2020- Autohuurspecialist Sunny Cars maakt het voortaan mogelijk om zonder menselijk contact een huurauto op te halen op je reisbestemming. Hiermee speelt  het bedrijf, dat wereldwijd huurwagens aanbiedt aan zaken-en vakantiereizigers, in op de huidige behoefte aan hygiëne en veiligheid.

Met de nieuwe service haalt de klant de sleutels van de huurauto op bij een automaat. Via deze automaat wordt ook het huurcontract getekend en de waarborg geregeld. Het proces is dus volledig automatisch, zonder tussenkomst van een baliemedewerker en daardoor geheel coronaproof. Een ander voordeel is dat het hele proces maar een paar minuten duurt en er dus geen wachtrij is.

Tijdwinst als extra troef

“Wij zijn constant bezig ons autohuurproduct te blijven ontwikkelen. Wensen en behoeften van onze klanten zijn daarbij leidend”, aldus managing director Hans Knottnerus. “Deze service past uiteraard heel goed in de huidige coronatijd, want er komt geen mens meer aan te pas. De hygiëne is dan ook optimaal. Maar ook als de wereld ooit weer ‘terug naar normaal’ is, is de service Contactloos Ophalen enorm handig. Binnen een paar minuten klaar zijn met het papierwerk en de sleutel hebben is gewoon heel fijn. Hoe sneller je je huurauto kunt ophalen, hoe eerder je vakantie kan starten. En zonder tussenkomst van personeel ter plaatse is de kans op ongewenste bijverkoop uitgesloten.”

4 belangrijkste autohuurlanden

De service Contactloos Ophalen wordt in eerste instantie uitgerold op luchthavens in Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië. Hiermee worden de 4 belangrijkste autohuurlanden bediend. Na een succesvolle introductie worden er in de toekomst meer bestemmingen toegevoegd.

foto @ Sunny Cars