29/03/2024- Ben Clockaerts (48) wordt de nieuwe Country Manager voor België bij Sunweb en volgt daarmee Tim Van den Bergh op die onlangs gepromoveerd werd tot Chief Commercial Officer voor de hele Sunweb Group.

“België is één van de belangrijke markten voor Sunweb (naast Nederland, Denemarken en Zweden), we groeien daar nog steeds heel fors, dus is het aangewezen om hier iemand te hebben die die groei verder kan opvolgen en begeleiden,” aldus Tim Van den Bergh.

 

Brede waaier aan sectoren

TEW’er Ben Clockaerts heeft reeds in een brede waaier aan sectoren gewerkt, waaronder de bankwereld, de drankenindustrie en de vlees/horeca-industrie. Zo was hij o.a mede verantwoordelijk voor de lancering en positionering van het biermerk Cornet.
Maar zijn carrièrepad bracht hem ook in de reiswereld, meerbepaald bij Thomas Cook, waar hij verantwoordelijk was voor de retailafdeling en tevens de merken Thomas Cook en Pegase.

Sinds 2021 ging Clockaerts aan de slag bij Sunweb. Bij deze touroperator heeft hij in ons land onder meer het partnership met reisbureauketen Neckermann gemanaged. Op Sunweb Group-niveau verzorgt hij de contacten met de toeristische diensten op de bestemmingen waar Sunweb actief is, alsook de contacten met diverse hotelketens voor de groep.

Foto @ Travel Like A Pro