Naast hotelvakanties, rondreizen, cruises en tickets only, richt de internationale TUI Group (in België bekend van de merken Jetair, VIP Selection, VTB Reizen en Sunjet.be) zich nu ook voluit op de markt van vakantiehuizen.

TUI-villas1

Nadat er in België in december al een rubriek “vakantiehuizen” op de Jetairfly website kwam met een selectie van vakantiewoningen van Atraveo (sinds 2006 onderdeel van TUI Group), is er nu ook een aparte nieuwe website TUIvillas.com waarop de zo’n 280.000 vakantiewoningen (appartementen & villa’s, gelegen in zo’n 70 landen wereldwijd) onder de TUI-naam worden verhuurd.

TUI-villa4

Het aanbod varieert van low-cost stadsappartementen in Berlijn over luxueuze villa’s in Frankrijk tot bijzondere logeeradressen zoals windmolens of woonboten in Duitsland, vuurtorens in Kroatië en middeleeuwse kastelen in Italië. Ook logies op exotische bestemmingen als Curacao of zelfs de Filipijnen staan op de website.

TUI-villa2

Alleen vakantiehuizen van particulieren en lokale reisorganisaties die helemaal voldoen aan de kwaliteits- en service-eisen én positief worden beoordeeld door klanten, worden op de site aangeduid als “TUI Villa”.

TUI-villa3

TUIvillas.com is nu online in zowel België als Nederland. Ook een reisagent kan deze vakantiehuizen voor u boeken, al dan niet in combinatie met eventuele vlucht, huurwagen, enz. (foto’s @ TUIvillas)