Komende winter start TUI (fly) met vluchten tussen Brussel en Sint Maarten op de Nederlandse Antillen. Op maandag 30 oktober vertrekt de eerste Boeing 787 Dreamliner vanuit Brussel naar dit exotische eiland. De nieuwe bestemming zal worden aangevlogen in combinatie met de reeds bestaande vluchten van TUIfly naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek.

Sint Maarten is het grootste van de Bovenwindse Eilanden. Het is een prachtig eiland met groene heuvels en fraaie baaien en stranden. Sint Maarten is een paradijs voor duikers en snorkelaars vanwege de schat aan tropische vissen en het heldere water. Het eiland is opgedeeld in een Nederlands en een Frans gedeelte. Op het zuidelijke Nederlandse gedeelte vind je vele winkeltjes, restaurants en casino’s. In het Franse gedeelte van het eiland tref je dan weer vele marktjes en eethuisjes. Ook een aantal historische ruïnes en rustieke (vissers)dorpjes bevinden zich op dit gedeelte van het eiland

Sint Maarten staat ook bekend als de culinaire hoofdstad van de Antillen. De unieke mix van culturen, met Afrikaanse, Indiaanse en Europese invloeden, heeft tot een bijzonder inspirerende keuken geleid.

Het bekendst bij het grote publiek is Sint-Maarten vanwege Maho Beach, waar aankomende vliegtuigen zeer laag over het strand komen overvliegen. Dit levert steeds spectaculaire beelden op en het strand trekt dan ook veel vliegtuigliefhebbers.

Wie zelf Sint Maarten wil gaan ontdekken, kan dat dus vanaf komende winter rechtstreeks vanuit Brussel met TUI(fly). Meer info via www.tui.be of bij uw reisagent.