Sunjets.be, een vaste waarde in het Belgische touroperatorlandschap, verdwijnt als merknaam & gaat op in het hoofdmerk “TUI”. “Deze beslissing komt er nadat hoofdmerk TUI grondig werd geheroriënteerd en alle unieke voordelen van Sunjets.be overnam.

Onder andere door de TUI laagste prijsgarantie verdwijnt de belangrijkste reden om voor Sunjets.be te kiezen. Het is voor TUI Belgium dan ook niet langer een meerwaarde om beide merken met een identiek profiel aan te houden” laat TUI weten.

Prijsvechter

Sunjets.be werd in 1985 boven de doopvont gehouden als eerste merk in België dat zich 100% rechtstreeks tot de klant richtte en behoorde daardoor tot de zogenaamde “prijsvechters” op de markt. De slogan ’Slimmer op reis aan de laagste prijs’ werd dan ook jarenlang het uithangbord van Sunjets.be. De laagste prijsgarantie, waarbij de prijs automatisch wordt aangepast indien de klant elders een reis aan een betere prijs had gevonden, werd ook door Sunjets ingevoerd.

Volledige integratie in TUI

Maar dit zomerseizoen heeft TUI niet alleen alle Sunjets-producten overgenomen maar ook dezelfde laagste prijsgarantie ingevoerd waardoor het zich identiek aan Sunjets.be profileert. “De Sunjets.be reiziger vindt intussen bij TUI dan ook dezelfde producten, condities en met nog meer garanties” zo klinkt het.

Klanten kunnen hun vakantie bij Sunjets.be nog boeken voor een reis tot eind maart 2019. Vaste Sunjets klanten zullen ook persoonlijk op de hoogte worden gebracht.