01/12/2020- De Belgische touroperator Live To Travel en de Belgische airline Air Belgium brengen begin 2021 een brochure op de markt waarin alle bestemmingen die Air Belgium aanvliegt worden aangeboden. Op al deze bestemmingen zorgt Live To Travel voor het verblijf en de excursies. Het aanbod gaat van kleinschalige boetiekhotels tot uitgebreide all inclusive resorts.

Dit project kwam eerder toevallig tot stand. Toen de Belgische airline Air Belgium bekend maakte dat ze in de toekomst rechtstreeks van Brussel naar Mauritius gaan vliegen, wekte dit onmiddellijk de interesse op van Live To Travel. Het oorspronkelijke plan was een aparte Mauritius brochure met Air Belgium op de markt te brengen. Na een constructieve meeting op het hoofdkwartier van Air Belgium vonden beide partijen het opportuner om direct een brochure op de markt te brengen die alle bestemmingen van Air Belgium bevat, zijnde: Guadeloupe, Martinique en Mauritius.

Nog meer bestemmingen op komst

Air Belgium laat alvast weten dat het bij deze bestemmingen niet zal blijven en er in de nabije toekomst nog landen worden toegevoegd aan het lijstje van directe vluchten vanuit Charleroi of Brussel.

De brochure die 56 pagina’s telt, zal enkel verdeeld worden op de Vlaamse (inclusief Brussel) en Nederlandse markt en is beschikbaar begin 2021 bij de reiskantoren. Offertes aanvragen voor deze bestemmingen is echter al wel mogelijk. Ook voor de tweede helft van december (wanneer Air Belgium haar vluchten naar de exotische bestemmingen herneemt) kunnen er dus al reizen uit het aanbod worden geboekt.