Per ferry de Noordzee oversteken saai en ouderwets? Think twice want ferries zijn tegenwoordig semi-cruiseschepen geworden met moderne kajuiten en faciliteiten aan boord. P&O Ferries biedt al langer minicruises vanuit Zeebrugge aan, maar pakt, nu de nieuwe filmversie van “Murder at the Orient Express” hoge toppen scheert in de bioscoopzalen, dit voorjaar zelf uit met een originele Murder Mystery Minicruise.

Wie bij het bekijken of lezen van “Murder on the Orient Express” (de klassieker van Agatha Christie al op het puntje van zijn stoel zat, zal niet weten wat hem overkomt tijdens de “Murder Mystery Minicruise”. Wat begint als een “normale” minicruise, zal zich als snel ontvouwen tot een bloedstollend avontuur. Tijdens het diner krijgen de reizigers zenuwslopende raadsels voorgeschoteld. Een speciaal Murder Mystery Team met live acteurs maakt het hele gebeuren des te spannender. De reizigers zitten tijdens e overtocht slechts met één prangende vraag: “Wie is de moordenaar?”.

Bezoek aan Hull of York

Eens het mysterie is opgelost, kunnen de passagiers dan met een opgelucht hart hun kajuit opzoeken om te slapen. De volgende dag kunnen ze de gezellige havenstad Hull (vorig jaar nog UK City of Culture) bezoeken of het charmante middeleeuwse stadje York.

 De Murder Mystery Minicruise kan geboekt worden met vertrek vanuit Zeebrugge op 12 of 14 maart. Het minicruisepakket bestaat dan uit:

  • Eén avond spannend entertainment door een Murder-Mystery crew met live acteurs
  • 1 x 3-gangenbuffetdiner tijdens de Murder Mystery entertainment afvaart
  • Overnachting in een binnenhut met douche en toilet
  • Bezoek aan Hull of York

Boeken kan via reisagent of via http://www.poferries.com/nl/zeebrugge-hull/minicruises/murder-mystery-themeonhz-hull