23/09/2022- Corendon zet ook in op de trend van langere (over)wintervakanties & workations en biedt daarom komende winter voor het eerst vakanties aan met een langere verblijfsduur aan de Turkse Riviera. In 10 accommodaties in de badplaatsen Alanya, Antalya, Kemer en Side zijn vakanties te boeken van 4, 6 en 8 weken. 

 “Omdat de energie-en andere kosten in België en Nederland zo stijgen, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd voor onze klanten om twee vliegen in één klap te slaan. Ze kunnen nu langer genieten van een verblijf aan de mooie Turkse Riviera en tegelijkertijd besparen zij op hun kosten thuis” aldus Atilay Uslu, oprichter van Corendon. “De langere verblijven zijn populair onder traditionele overwinteraars en daarnaast zijn ze ideaal voor een workation waarbij je werkt op een prachtige vakantiebestemming.”

 

Scherp aanbod

De keuze aan accommodaties is ruim: er zijn zowel driesterren appartementen met alleen logies als vier- en vijfsterrenhotels waar gasten kunnen genieten van half pension of het all-inclusive concept. Bekende All Inclusive hotels zoals Grand Park Lara en de geliefde My Home Appartementen in Alanya zijn in het aanbod te vinden. Daarnaast is het aanbod bijzonder scherp geprijsd. Vertrekken kan vanuit Schiphol of Brussels Airport.

 

Overwinteren Turkse Riviera

“Aan de Turkse Riviera zijn in de winter de temperaturen nog heel aangenaam met een gemiddelde van 15 graden. Alle accommodaties beschikken over een goed wifi netwerk. Niet alleen voor overwinteraars maar ook voor een workation een fijne plek om de winter door te brengen. De populaire bezienswaardigheden zijn in de winter bovendien een stuk rustiger dan in de zomer” aldus Corendon.

Foto’s @ Corendon

.