17/05/2021- Binnenkort komen magische dromen weer uit, want Disneyland Paris is blij om de heropening aan te kondigen van haar beiden parken in Parijs (Disneyland Park & het Walt Disney Studios Park) én de bijhorende hotels Disney’s Newport Bay Club en Disney Village op 17 juni. Ook het langverwachte hotel New York – The Art of Marvel opent volgende maand.

 

De heropening van de parken en hotels gaan uiteraard gepaard met aangescherpte veiligheids- en gezondheidsmaatregelen. Zo worden er per dag maar een beperkt aantal tickets voor de parken beschikbaar gesteld via een online reserveringsplatform. Om toegang te garanderen, moeten gasten, inclusief jaarpashouders, vóór aankomst een reservering maken voor toegang. Gasten die al een gedateerd ticket hebben, hoeven niet te reserveren. Ook krijgen gasten met hotelarrangementen met tickets toegang voor de duur van hun verblijf, zij hoeven dus geen gebruik te maken van het platform.

Gedateerde tickets bieden ook maximale flexibiliteit, omdat ze tot 3 dagen vóór de bezoekdatum kunnen worden geannuleerd.

 

Nieuwigheden in de parken

Er komen veel selfie spots en verrassende optredens in de Disney Parken met Disney, Pixar, Marvel en Star WarsTM Figuren. De Figuren verschijnen op nieuwe manieren en soms op onverwachte plekken. Een nieuwe galactische ervaring met Star Wars legendes wordt
toegevoegd, samen met de terugkeer van The Cheshire Cat Express Train met vrienden uit Alice in Wonderland, Mickey, Minnie en hun vrienden, de Marvel Superhelden en Anna en Elsa. Als onderdeel van de voortdurende transformatie van het Walt Disney Studios Park, opent vanaf de heropening de nieuwe attractie Cars ROAD TRIP. Tijdens een roadtrip op Route 66 met Cars thema, ontdekken gasten lokale natuurwonderen, zoals ‘s werelds grootste slotbout en de Cars-tastrophe Canyon, terwijl ze populaire Figuren tegenkomen zoals Bliksem McQueen en Takel. Het Walt Disney Studios Park is DE plek waar Pixar dromen speelser zijn dan ooit.

 

Nieuwe hotel New York – The Art of Marvel

Ook het langverwachte Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel opent enkele dagen later, op 21 Juni 2021. Dit viersterrenhotel, ingericht als een kunstgalerie in New York, brengt een eerbetoon aan de thuisplaats van vele Marvel Superhelden en hun bedenkers. Boekingen kunnen vanaf morgen (18 mei) worden gemaakt.

 

 

Disney’s Davy Crockett Ranch opent op 13 juli, afhankelijk van de voortdurende ontwikkeling van de situatie. De data van de heropening van Disney’s Sequoia Lodge Hotel en Disney’s Hotel Santa Fe worden op een later tijdstip bekend gemaakt. Het Disneyland Hotel blijft tot nader order gesloten vanwege renovatie.

Boeken kan uiteraard via de reisagent.