26/03/2021- Corendon vliegt komende zomer naar 8 vakantiebestemmingen en in de winter naar 4 winterzonbestemmingen vanuit Maastricht Aachen Airport. Reizigers van Corendon parkeren bovendien daarbij gratis hun auto bij de Zuid-Nederlandse luchthaven.

De zomervluchten gaan naar de Griekse eilanden Kos, Kreta, Rhodos, Zakynthos, naar Bulgarije, Egypte en de Turkse badplaatsen Bodrum en Antalya.

De wintervluchten gaan naar Egypte (vanaf 2 nov), Gambia (vanaf 3 nov) en in de maanden november en maart ook naar Antalya. Kaapverdië is als nieuwe winterzonbestemming toegevoegd. Corendon vliegt vanaf 4 november elke donderdag naar het eiland Sal.

 

Gratis luchthavenparking
 

Reizigers van Corendon parkeren bovendien gratis hun auto bij het vliegveld.

“We zien dat onze klanten hopen om deze zomer al vakantie te kunnen vieren in het buitenland. Daarnaast verwachten we ook een grote vakantiebehoefte in het komende najaar en winter. De boekingen laten dit duidelijk zien” aldus Atilay Uslu, oprichter van Corendon.

 

Maastricht Airport steeds populairder bij Belgen

“Veel Belgische vakantiegangers kozen trouwens voor de pandemie voor Maastricht als vertrekluchthaven. De voornaamste reden hiervoor is de mogelijkheid om gratis te parkeren en de kortere wachtrijen dan bijvoorbeeld in Brussel-Zaventem. Corendon verwacht dat deze klanten omwille van bovenstaande redenen ook komende zomer en winter opnieuw massaal zullen vertrekken vanuit Maastricht Aachen Airport” meent Uslu.