15/03/2022- Nu de coronapandemie zo goed als verleden tijd is en de maatregelen in zowat alle Europese landen worden afgevoerd, is de verwachting dat er deze zomer massaal naar de zon gereisd zal worden. Daarom heeft Corendon aangekondigd om deze zomer maar liefst 22 bestemmingen aan te bieden vanuit Brussel. Daarnaast herneemt de touroperator ook haar activiteiten vanop Maastricht Aachen Airport met maar liefst 9 bestemmingen.

Corendon haalt het zware geschut boven voor komende zomer en zal in de maanden juli en augustus de Belgische klant verwennen met niet minder dan 31 vluchtverbindingen. 22 daarvan vertrekkend vanuit Brussels Airport. Voor de 9 anderen moeten de Belgen even kort de grens over naar Maastricht.

 

Bestemmingen vanuit Brussels Aiport:

Spanje: Ibiza (3x per week), Mallorca (4x), Tenerife (4x), Gran Canaria (4x), Lanzarote (2x) en Malaga (2x), Griekenland: Kreta (dagelijks), Kos (dagelijks), Rhodos (dagelijks), Corfu (2x), Samos (1x), Lesbos (1x) en Zakynthos (3x), Turkije: Antalya (dagelijks), Bodrum (4x), Dalaman (1x) en Izmir (2x), Egypte: Hurghada (4x), Portugal: Faro (2x), Bulgarije: Burgas (1x), Dominicaanse Republiek: Punta Cana (2x) en Curaçao: Willemstad (2x)

 

Bestemmingen vanuit Maastricht Aachen Airport:

Spanje: Mallorca (1x per week ), Griekenland: Kreta (3x), Rhodos (2x), Kos (2x) en Zakynthos (1x), Turkije: Antalya (4x) en Bodrum (3x) en Bulgarije: Burgas (2x)

Vanuit Maastricht Aachen Airport zullen alle vluchten uitgevoerd worden met de eigen Corendon vloot. Voor de vluchten vanuit Brussel zal er naast de eigen toestellen ook stoelen ingekocht worden op vluchten van Transavia, Brussels Airlines en Air Belgium.

 

Niveau van 2019

“Met ons huidige aanbod zitten we terug op het niveau van 2019”, meent Atilay Uslu, oprichter van Corendon. “Mensen hebben lang moeten wachten om opnieuw zonder zorgen en maatregelen te kunnen reizen. Die tijd is nu eindelijk aangebroken, dus zijn we klaar om de reisgrage Belg opnieuw de beste vakantiedeals te kunnen aanbieden, op de bestemmingen van zijn voorkeur. Daarnaast hebben we met Curaçao, de Dominicaanse Republiek en de Griekse Eilanden Lesbos en Samos ook enkele nieuwe bestemmingen in ons aanbod, die bij de Belgische klant zeker in de smaak zullen vallen.”

 

Vertrek uit Maastricht: gratis parking voor Corendon-klanten

Ook vertrekken vanuit Maastricht Aachen Airport behoort opnieuw tot de mogelijkheden. Voor heel wat Belgen is Maastricht ook een ideale vertrekluchthaven.  Corendon al haar klanten die vertrekken vanuit Maastricht bovendien gratis parking aan voor de duur van hun verblijf.

 

Foto’s @ Corendon