28/11/2019- De 62 Neckermann kantoren die sinds enkele weken onder de vlag van Wamos Benelux opereren, gaan naast de producten die ze momenteel al aanbieden voortaan ook als enige reiskantorenpartner op de Belgische markt de reizen van online speler Sunweb promoten en verkopen.

Dankzij dit partnership blijft het huidige Neckermann dicht bij zijn historisch DNA. Het vakantie-aanbod van Sunweb is immers vrij gelijklopend met dat van de vroegere touroperator Neckermann: Sunweb vliegt ook in een grote meerderheid van de gevallen met Brussels Airlines en de hotels die zeer vaak geboekt werden bij Neckermann vind je bijna allemaal terug bij Sunweb, zoals bv de Mitsis-, Abora/Lopesan- of Iberostar-hotelketen.

Bovendien staat Neckermann historisch sterk in Franstalig België, waar Sunweb nog niet lang actief is en daardoor een groot groeipotentieel heeft.

Online aanbod Sunweb blijft onveranderd

Sunweb is echter niet van plan haar online reisaanbod af te bouwen. De online reisspeler ziet de reiskantoren van Neckermann als een extra verkoopskanaal voor haar zomer-en winteraanbod.

 

 

.