22/02/2021- Seaton en Cecoforma gaan reizen organiseren naar het Belgische paviljoen op de wereldtentoonstelling in Dubai. Expo Dubai moest normaal in oktober 2020 van start gaan, maar werd door de Coronacrisis met een volledig jaar verplaatst naar 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022.

Seaton en Cecoforma, 2 toonaangevende agentschappen met vestigingen in Brussel Luik en Leuven, kwamen als winnaars uit een openbare aanbestedingsprocedure. Ze worden nu door BelExpo officieel aangesteld om reizen en incentives te organiseren voor individuen of ondernemingen.

In de kijker

BelExpo heeft als taak België tijdens internationale tentoonstellingen in de kijker te zetten. Het zijn unieke gelegenheden om de Belgische stem, met inbegrip van zijn drie gemeenschappen en drie gewesten, te laten horen en onze vele troeven aan miljoenen bezoekers van over de hele wereld te tonen.

180 deelnemende landen

De Wereldexpo in Dubai staat voor meer dan 180 landen en deelnemende instellingen verdeeld over 4,38 vierkante kilometer en ingedeeld in drie hoofdthema’s: mobiliteit, duurzame ontwikkeling en kansen. Er zijn 182 tentoonstellingsdagen met meer dan 60 evenementen en dagelijks liveoptredens; naar verwachting 25 miljoen bezoekers, ofwel meer dan 2 miljoen bezoekers voor het Belgische paviljoen, dat volgens de vakpers nu al in de top 10 van de meest aanlokkelijke paviljoenen van de Expo staat. Er zijn drie officiële weken van netwerken van onze gemeenschappen & gewesten en thematische weken gewijd aan onder meer klimaat, water, gezondheid, innovatie en de vrouw.