03/07/2023- De zomervakantie is nog maar pas van start gegaan, maar de touroperators zijn al druk bezig met het lanceren van hun winteraanbod. Zo ook Corendon België, die deze winter uitpakt met 2 nieuwe winterbestemmingen vanuit Brussel én eentje vanuit Amsterdam.

Allereerst kunnen Corendonfans dit najaar vanaf oktober naar Sharm-El-Sheikh. De touroperator maakt hiervoor gebruik van de nieuwe Brussels Airlines vluchtlijn naar de Egyptische badplaats, waarover Travel Express Benelux vorige week al in primeur berichtte (vertrek: 1X per week op vrijdag).

Daarnaast trekt Corendon diezelfde maand voor het eerst ook vanuit Brussel naar Dubai. Ze ging daarvoor een samenwerking aan met luchtvaartmaatschappij Emirates. Afreizen met Corendon kan 2X per week, op zondag en woensdag.

En naast Dubai en Sharm-El-Sheikh komt ook Curaçao in het aanbod, maar vanuit Amsterdam. Corendon lanceert op 4 november immers haar eigen rechtstreekse vluchten met Corendon Airlines – zonder tussenstop op Bonaire-naar het exotische eiland met hagelwitte zandstranden. Vertrekken kan in november 3X per week, vanaf januari wordt dat uitgebreid naar 5X per week.

 

Foto @ Travel Like A Pro