08/01/2020- Onthaasten en genieten van de adembenemende natuur. Relaxatie en yoga in een spa met zicht op besneeuwde flanken. Steeds meer skifanaten willen sportieve uitdagingen op de pistes afwisselen met momenten van rust en contemplatie. Club Med lanceert nu daarom  “Snow Motion”, een holistisch reisconcept dat een nieuwe dimensie moet geven aan vakanties in de bergen.

De Snow Motion formules bestaan in 3 categorieën en dienen ter plaatse gereserveerd te worden bij aankomst van je verblijf:

  1. Snow Motion Beginners

Dankzij de gemakkelijkheidsgraad van de pistes zijn Valmorel en Le Grand Massif de ideale bestemming voor een eerste kennismaking met de skisport. In kleine groepjes van maximaal zes cursisten kunnen beginners op eigen tempo en onder begeleiding van een ervaren skimonitor hun eerste afdaling afglijden. Na een halve dag op de latten kunnen ze vervolgens ontspannen in de sauna en hamam of de spieren stretchen in de fitness club.

2. Snow Motion Part-timers

De uitgestrekte skigebieden van Alpe d’Huez en Les Arcs hebben alle troeven om zelfs de meest veeleisende skifanaten te verleiden. Lessen in snowboard, alpineski en hiking worden er gegeven door monitoren van de prestigieuze Ecole du Ski Français. Wie kiest voor de Snow Motion-formule kan er halve dagen boordevol sportieve actie combineren met een welness-arrangement en genieten van alle faciliteiten. Met het oog op een holistische reiservaring richtte Club Med bovendien een Yoga Academy met lessen en workshops in de speciale Vibhava-methode.

3. Snow Motion Ski Together

In de Club Med-dorpen La Plagne 2100, Peisey Vallandry en Val d’Isère staat alles in het teken van families of vriendenclans. Het zijn dan ook goede bestemmingen voor reisgroepen die ten volle willen genieten van elkaars gezelschap. Dankzij de Snow Motion-formule kunnen ze nu ook beroep doen op een privé monitor die hen op hun eigen tempo de mooiste pistes en meest fotogenieke Instagram-spots van het skigebied laat ontdekken.

Meer info is terug te vinden bij Club Med of de reisagentschappen die Club Med aanbieden.