22/03/2023- Disneyland Parijs, de belangrijkste toeristische bestemming van Europa, heeft Avis gekozen als officiële autoverhuurpartner. Avis is één van ‘s werelds grootste autoverhuurbedrijven, met merken zoals Avis, Budget, Payless en France Cars.

Voor de komende 5 jaar zal Avis het officiële autoverhuurbedrijf van Disneyland Paris zijn en haar diensten ter beschikking stellen aan alle bezoekers. Het gloednieuwe filiaal in het station Marne la Vallée – Chessy zal hen verwelkomen en zal deze zomer worden onthuld. Avis zal er een vloot van moderne, hybride en elektrische voertuigen aanbieden.

 

Voordelen voor Disneyland Paris bezoekers

Avis zal ook voordelen bieden aan de bezoekers van Disneyland Paris. Zo zullen bezoekers met een toegangsticket voor de Disney Parken en diegenen die in een Disney Hotel verblijven, profiteren van kortingen op hun huurauto. Houders van een jaarkaart kunnen lid worden van het Avis Preferred programma en een statusupgrade krijgen.

Dankzij deze samenwerking zal het autoverhuurbedrijf ook Disney-figuren en -franchises kunnen integreren in haar communicatiecampagnes in heel Europa.

 

Pierre-Olivier Bard, General Manager Frankrijk van Avis Budget Group, verklaarde: “We zijn verheugd over dit partnerschap waardoor we het enige autoverhuurbedrijf zijn dat gevestigd is in het station Marne la Vallée – Chessy, aan de poort van Disneyland Paris, en onze klanten zo een gemakkelijke en handige toegang tot de Parken kunnen bieden”.

Foto @ Disneyland Paris