21/03/2022- MSC Cruises is zopas een nieuwe officiële “global partner” geworden van de Formule 1 wedstrijden wereldwijd. De (meerderjarige) deal tussen Formule 1 en de cruiserederij werd begin deze week getekend, maar ging reeds in op de Formula 1 Gulf Air Bahrein Grand Prix afgelopen weekend.

Door het partnership zal MSC Cruises tijdens geselecteerde Grand Prix-weekenden enkele van haar meest technologisch geavanceerde en meest glamoureuze schepen laten aanleggen in de wedstrijdhavens, waardoor de high-end ervaring voor de F1-bezoekers nog wordt vergroot. Anderzijds wil MSC Cruises haar wereldwijde zichtbaarheid verhogen, nieuwe klanten onder de Formule 1-fans aantrekken én haar schepen naar een luxepubliek extra promoten.

 

Duurzame verandering

Beide partners leggen ook de focus op duurzame verandering. Zo zetten zowel MSC Cruises als Formule 1 zich in om actief te evolueren naar “Net-Zero Carbon” bedrijven. “Er is een sterke gedeelde ambitie tussen ons en de F1, aangezien we allebei toegewijd zijn om te investeren in onderzoek om de ontwikkeling en implementatie van duurzame technologieën in onze beide branches te versnellen. MSC Cruises kijkt er dan ook naar uit om dit belangrijke partnership samen verder te ontwikkelen terwijl dit spannende F1-seizoen zich verderzet.” aldus Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises.

Foto’s @ MSC Cruises & Formule 1