16/06/2020- TUI richt zich voornamelijk op buitenlandse vakanties maar heeft sinds kort haar assortiment vakanties in België ook versneld uitgebreid. Om dat extra in de verf te zetten én om haar partnership met KAA Gent in de verf te zetten, pakt de touroperator in samenwerking met de Gentse voetbalclub deze zomer ook uit met een bijzonder arrangement voor échte voetbalfans.

Uniek kampeerarrangement

Deze kunnen immers voor één dag en nacht een arrangement winnen waarbij ze niet alleen in een tent kamperen met zicht op de grasmat van de Ghelamco Arena, maar bovendien worden de winnaars ook getrakteerd op een diner bij sterrenrestaurant Horseele, krijgen ze een exclusieve rondleiding achter de schermen van het stadium én krijgen ze de kans om één van hun KAA-Gent helden te ontmoeten.

Hoe deelnemen?

Wie één van de winnaars wil worden & met een partner naar keuze dit uniek arrangement wil winnen, moet volgende zin af te maken: “Vakantie is in de Ghelamco Arena, omdat………..”. De zinnen moeten gestuurd worden naar www.tui.be/nl/kaagent en een deskundige jury zal een winnaar selecteren uit alle inzendingen. Hou er wel rekening mee dat je hiervoor een dag en een nacht beschikbaar moet zijn in de week van 29 juni t.e.m. 5 juli 2020. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.