Ibiza scoort al jaren goed bij vakantiegangers die houden van een stevig feestje. Maar voor wie er geen genoeg van kan krijgen, maar geen vakantiedagen meer heeft, lanceert TUI (ism radiostation Hit FM) nu éénmalig “12 hours in Ibiza”.

Ibiza heeft een stevige party-reputatie en kan hiervoor rekenen op de vele exclusieve open air en indoor clubs. Vele jongeren kunnen zich geen zomer voorstellen zonder een reisje naar hun geliefde Ibiza. Voor wie geen verlofdagen meer heeft en toch nog de zomer wil afsluiten in een gepaste sfeer, organiseert TUI fly nu in samenwerking met Hit fm ’12 hours in Ibiza’, een heuse feestnacht waarbij je op één nacht nog eens alles kan geven in Ushuaïa en Hï, twee grote clubs waar wereldberoemde dj’s aantreden.

Concreet krijgen feestgangers de mogelijkheid op zaterdagavond 30 september vanuit de luchthaven van Oostende naar Ibiza te vliegen, ter plaatse de closing parties van 2 beroemde clubs (Ushaia en HÏ) mee te maken en zondag s’ochtends alweer de vlucht huiswaarts te nemen. De vluchturen zijn in functie van een pittige feestnacht voorzien.

Het hele pakket (Inclusief TUIfly-vluchten, luchthaventaks, handbagage (10kg), transfers van de luchthaven naar de clubs, toegangstickets voor beide clubs en 4 drankjes) kost 379,98 Euro per persoon.

Boeken kan via de speciale website: https://www.tuifly.be/hitfm