23/01/2019- Nadat TUI al eerder reizen organiseerde naar de marathons van Valencia, Barcelona en Mallorca, pakt de touroperator nu uit met een grootse nieuwigheid. TUI is immers officiële TO partner geworden van de major marathons van New York (3 nov) en Berlijn (29 sept). Daarnaast start de touroperator ook met voetbalreizen…

Marathons

Concreet zullen er (voor NY vanaf binnenkort en voor Berlijn momenteel al op aanvraag) volledige pakketten met vluchten, overnachtingen en officiële startnummers voor deze marathons worden aangeboden, alsook voor de marathon van Bilbao (19 oktober).

 

 

 

 

 

Spaanse en Engelse topmatchen voor voetballiefhebbers

Maar dat is niet de enige grote nieuwigheid. TUI pakt nu ook voor het eerst uit met voetbalreizen. Voetballiefhebbers kunnen voortaan via TUI wedstrijden bijwonen van de Spaanse topclubs FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid en de Engelse toppers Chelsea, Tottenham, Arsenal, West Ham (Londen) en Manchester United & Manchester City.

Officiële tickets voor de gekozen wedstrijd en een vast overnachtingspakket (2 of 3 nachten) zijn daarbij steeds inbegrepen. Transport en stadiontours zijn optioneel bijboekbaar.

Nieuwe locatie voor fietsvakanties

Tenslotte is er voor actieve en passieve fietsliefhebbers nog TUI nieuws. Na Mojacar en Calpe opent de touroperator, in samenwerking met Baguet Bicycle Center, immers op 7 april ook een nieuw fietscentrum op Mallorca. Tot en met 9 juni kunnen wielrenners hier nu ook wekelijks terecht voor een trainingsweek onder de zon. En voor wie liever anderen ziet sporten, organiseert TUI opnieuw een (vierdaagse) trip naar het WK Wielrennen dat dit jaar eind september in het Britse Yorkshire plaatsvindt.

Meer info over de TUI sportreizen vind je op https://www.tui.be/nl/sportvakanties

Alle marathon-fiets-en voetbalreizen zijn ook via de reisagent boekbaar.