24/05/2019- TUI Sports biedt al sinds begin dit jaar reispakketten aan naar marathons wereldwijd, waaronder ondermeer Major Marathons zoals die van New York en Berlijn. Maar ook voor minder getrainde lopers werkt de touroperator nu een reisaanbod naar loopevents zoals halve marathons uit…

TUI Sports is sinds kort officieel touroperator voor de marathons van Berlijn (TUI tickets uitverkocht) en New York (nog enkele plaatsen beschikbaar). Daarnaast biedt ze ook reispakketten naar kleindere marathons aan zoals bv die van Valencia, Mallorca en Bilbao.

In de reispakketten zitten steeds hotels, gegarandeerde startnummers en marathonextra’s zoals T-shirts en medailles inbegrepen. Voor de marathons van New York en Berlijn zitten ook vluchten standaard in het pakket. Ook transfers en logistieke begeleiding ter plaatse zijn voor deze 2 Major Marathons bij TUI inclusief.

Minder getrainde lopers

Maar nieuw is ook dat ook verder gewerkt worden aan een hardloopaanbod op maat van minder getrainde lopers. Zo hoef je dus geen marathonloper te zijn om te kunnen lopen op één van de aangeboden bestemmingen. TUI Sports breidt nu zijn aanbod uit met halve marathons (21 kilometer) en kortere afstanden. Liefhebbers kunnen nu bv als eerste al een reispakket boeken voor de halve marathon van Mallorca, die in oktober plaatsvindt.

Andere aanbiedingen volgen nog binnenkort.

Meer info vind je op https://www.tui.be/nl/marathonreizen 

Alle TUI marathon-en halve marathonreizen zijn ook via de reisagent boekbaar.