27/03/2023- Tom Dieltiëns wordt vanaf heden de nieuwe vennoot & compagnon de route van Adriaan De Keuster bij Active Holidays, het bedrijf achter touroperators Odysseus en Aktief Ski. Daarmee neemt Adriaan professioneel afscheid van Laurent Rochtus, zijn vennoot van de afgelopen 10 jaar, wiens aandelen Tom nu volledig overneemt.

Laurent kiest zelf voor een volledig andere uitdaging buiten de reisindustrie, maar zal wel een prominente rol blijven opnemen in de Aktief Monitoren VZW, die skimonitoren opleidt en levert voor de skireizen van Aktief Ski.

 

Geen onbekende

Tom is met 23 jaar ervaring absoluut geen onbekende in de sector. Hij startte zijn carrière bij Gateway om na 7 jaar de overstap te maken naar het Franse Teldar Travel. Als Head of Sales in Vlaanderen en Nederland bouwde hij dat laatste bedrijf de afgelopen jaren uit tot een betrouwbare partner van verschillende reisorganisaties. Adriaan en Tom kennen elkaar al meer dan 10 jaar.

Het nieuwe duo heeft de ambitie om luxetouroperator Odysseus en reisorganisatie Aktief Ski verder uit te bouwen en nog sterker in de markt te positioneren. “Tom zijn sterke kennis van de sector, zijn breed netwerk en zijn analytisch vermogen zijn troeven waarmee ons bedrijf verder zal groeien” aldus Adriaan.

Het mobiele nummer van Tom (die vorige week zijn laatste week bij Teldar Travel heeft afgerond) blijft hetzelfde als voorheen (+32 472 28 59 71), zijn nieuwe mailadres wordt tom@odysseus.be Adriaan is zoals steeds voor reisprofessionals te bereiken op adriaan@odysseus.be en +32 488 56 45 14.

 

Foto vlnr: Afscheidnemende Laurent Rochtus, Tom Dieltiëns & Adriaan De Keuster