Touroperator Thomas Cook lanceert deze week een gloednieuw hotelconcept dat zich specifiek richt op trendy aldult only reizigers die houden van een mix van urban sfeer & een strandvakantie. Een eerste Cook’s Club Hotel opent begin juni op Kreta.

“Cook’s Club is speciaal ontworpen voor de moderne reiziger op zoek naar een zonvakantie met een trendy stadssfeer. Het zwembad en de bar staan dan ook centraal. De klant kan relaxen met een cocktail, ontspannen op het zonneterras en genieten van streetfood en vegan gerechten in de Cantina terwijl DJ’s voor de perfecte soundtrack bij zijn vakantie zorgen” zo klinkt het bij Thomas Cook.

Trendy sfeer
 
Het nieuwe hotelconcept sluit aan bij een ander hotelconcept dat Thomas Cook 2 jaar geleden lanceerde, nl Casa Cook. Deze Casa Cook hotels, waarbij de klant volledig wordt ondergedompeld in een bohemian lifestyle, kent sindsdien behoorlijk succes. De Cook’s Club Hotels moeten diezelfde stijlvolle strakke sfeer benaderen, maar gecombineerd met een prijs die een nog groter publiek aanspreekt. (lees verder onder foto)

 

 

 

 

 

Kreta

Een eerste Cook’s Club Hotel opent op 1 juni in het populaire Chersonissos op het Griekse eiland Kreta. Het hotel is een bestaand hotel (ex Smartline Mama Lemon) dat volledig gestript werd en zal 148 kamers tellen. Bij de totale renovatie werd alles in functie gesteld van een nieuwe generatie hippe reizigers. Zo zijn er, naast gewone kamers, ook kamers in appartementstijl met kichenette waarbij tot 6 personen samen kunnen verblijven. Thomas Cook wil tegen volgend jaar zomer zo’n ongeveer 10 tot 15 Cook’s Club hotels openen, grotendeels in een franchiseformule.

Meer info over het concept vind je op https://www.thomascook.be/cooks-club.aspx 

Boeken kan via de website of uiteraard via de reisagent.