09/10/2023- Cruisen met een zeilschip en intussen tot rust komen tijdens een reeks zalige yogasessies: het blijkt al enkele jaren een schot in de roos bij Star Clippers. Daarom lanceert de rederij nu een reeks nieuwe themacruises. Zo kan je een fitnesscruise door de Caraïben maken of een fotografiecruise rond Costa Rica.

Tijdens elke themacruise stapt er een speciale gast aan boord. Die zal workshops en lezingen geven over het thema van de reis, zonder dat passagiers extra moeten betalen om deze activiteiten bij te wonen. Zo begeleidt de gekende Amerikaanse atleet Ottis Lewis binnenkort de Caraïbische fitnesscruise.

 

Recordaantal themacruises

De nieuwe themacruises vinden plaats tussen december 2023 en september 2024. Star Clippers organiseert dan heel wat yogacruises, al komen er ook heel wat andere thema’s aan bod

• Yoga en kunst in Costa Rica
• Fotografie in Costa Rica
• Fitnessen in de Caraïben
• Astrologie en meditatie in Sint-Maarten
• Meditatie en wellness in Sint-Maarten
• Wellness en training in Barbados
• Gastchefs in Cannes
• Gastronomie en wijn in Cannes
• Fotografie in Athene

 

 

Zeilvakantie nu nog onvergetelijker

“We willen de ervaring aan boord altijd naar een hoger niveau tillen. Daarom zijn we erg tevreden over de nieuwe programma’s die we aanbieden op onze drie zeilschepen. De themacruises prijken intussen in onze nieuwe brochure.” aldus Andy Lovering, President – Sales & Marketing Star Clippers Group. “Het is een geweldige eer dat we voor elke themacruise kunnen samenwerken met een getalenteerde professional die zijn of haar expertise met onze passagiers wil delen. Deze gastsprekers en coaches bieden geïnteresseerde passagiers geweldig veel voldoening en zorgen voor een extra belevenis. Dat maakt onze authentieke zeilvakanties nog onvergetelijker”, besluit Lovering.

 

Nieuwe brochure

De nieuwe brochure van Star Clippers, beschikbaar in Frans, Engels en Duits, lijst alle afvaarten tussen november 2023 en maart 2025 op. Alle programma’s van de schepen Royal Clipper, Star Clipper en Star Flyer staan erin vermeld. Zo krijg je een overzicht van de geplande cruises door de Caraïben, Centraal-Amerika, het Middellandse Zeegebied en het Panamakanaal. Ook de oceaan overtochten staan erin vermeld.

De cruises met Star Clipper kunnen -al dan niet in volledig reispakket- geboekt worden bij verschillende cruise-touroperators en reisagenten.

(Foto’s @ Star Clippers)