22/03/2022- De Verenigde Staten & Canada hebben enkele maanden geleden hun grenzen weer opengesteld voor toeristen en dat bleef niet onopgemerkt. Noord-Amerika specialisten zoals Penta Reizen mogen sindsdien weer de ene boeking na de andere voor het continent noteren. Het kantoor verwacht zelfs nog een explosieve stijging en zoekt daarom versterking. 

Want binnenkort verschijnt op Focus-WTV, de populaire Westvlaamse regionale televisiezender, een reportagereeks over de USA waarin steeds een ander facet van het land wordt belicht. Voor de reeks trokken de reportagemakers onder de deskundige begeleiding van Penta zaakvoerder Pieter Demuynck naar de States.

Om volledig voorbereid te zijn en om de reeds algemeen explosief toegenomen aanvragen goed te kunnen behandelen, zoekt Penta Reizen 2 nieuwe medewerkers: een Noord-Amerika specialist(e) voor de in-house touroperatorafdeling van het kantoor én een allround reisontwerp(st)er.

 

VACATURES:

1. NOORD-AMERIKA SPECIALIST

Als specialist Noord-Amerika adviseert de nieuwe Penta medewerk(st)er klanten bij het samenstellen van hun reis naar Noord Amerika en voer die alles van begin tot einde uit (reservatie, opmaak documenten, enz). “Ook de social media/marketing rond deze tak is dringend toe aan een ‘boost’ en kan ook tot het takenpakket behoren” aldus zaakvoerder Pieter Demuynck.

 

Profiel:

– Ervaring en/of produktkennis in de reissector
– Social Media beheersen is een grote extra troef- Ten dienste staan van klanten en ze de gewenste service geven is een gave die je prima beheerst
– Uitstekende kennis van het Nederlands (foutloos) is een must, goede kennis van Engels is evident.
– Zelfstandig kunnen werken, flexibele instelling
– Begin er niet aan als je niet stressbestendig bent
– 1 op 2 keer ben je de zaterdagvoormiddag van dienst

 

Aanbod:

Voltijds of 4/5 met competitief salaris en uitgebreide voordelen eigen aan de reis-sector. Je komt bovendien in een bedrijf terecht die weer in volle expansie is. Bovendien werk je vanaf dit najaar in een volledig nieuwe omgeving met de modernste snufjes.

Wil je deel uitmaken van het Penta Reizen team? Stuur dan je motivatie en cv naar pieter.demuynck@pentareizen.be

 

 

2. REISONTWERP(ST)ER

De nieuwe allround reisontwerp(st)er/ reservatiemederwerk(st)er staat in voor het uitwerken van reizen op maat, hoofdzakelijk op de verre bestemmingen (buiten Europa). Hij/zij adviseert klanten bij het samenstellen van hun reis en voert daarvoor alles uit van begin tot einde. Hij/zij wordt eveneens verantwoordelijk voor bepaalde groepsreizen & kan ingeschakeld worden voor de klassieke forfaitverkoop.

 

Profiel:

– Ervaring (produktkennis) in de reissector
– Ten dienste staan van klanten en ze de gewenste service geven is een gave die je prima       beheerst
– Uitstekende kennis van het Nederlands (foutloos) is een must, goede kennis van Engels en Frans is evident. Met kennis van andere talen (Spaans , Duits of West-Vlaams) scoor je zeker extra punten
– Je scoort nog meer pluspunten als je Galileo (CRS) beheerst
– Zelfstandig kunnen werken, flexibele instelling
– Begin er niet aan als je niet stressbestendig bent
– 1 op 2 keer van je de zaterdagvoormiddag van dienst

 

Aanbod:

Voltijds of 4/5 met competitief salaris en uitgebreide voordelen eigen aan de reis-sector. Je komt bovendien in een bedrijf terecht die weer in volle expansie is, binnenkort trouwens in een volledig nieuwe omgeving.

Wil je deel uitmaken van dit team? Stuur dan je motivatie en cv naar pieter.demuynck@pentareizen.be