21/03/2024- Eén op de vier Belgische gezinnen heeft een hond, maar op hotel of restaurant is je geliefde viervoeter niet altijd welkom. Daarom bundelt de nieuwe toeristische gids “Een weekendje weg met je hond” Belgische adresjes om er samen een geslaagd uitje van te maken.

Van kajakken tot spoorfietsen; van een duikje nemen in het zwembad tot een leisteengroeve bezoeken; van een wasbeurt in de hondenwasserette tot verdwalen in een labyrint. Aan inspiratie vind je geen gebrek in het boek.

Auteur Frieda Geeurickx groeide als kind op tussen de honden, katten, geiten, schapen én boeken. Ze is een groot dierenliefhebber en houdt van schrijven. She had a dream… en dus besloot Frieda om die twee passies te combineren en een boek te maken voor alle honden van het land.

 

Bouillon, Brugge, Dinant, Kortenaken, Lo-Reninge, Maaseik, Stavelot… Dit boek brengt je overal in België, van noord tot zuid en van oost naar west. Samen met je hond beleef je er de gekste avonturen en geniet je op de hipste adresjes.

Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Lannoo en is vanaf 23 april verkrijgbaar.

(foto’s @ Lannoo) 

 

(foto’s @ Lannoo)