24/11/2018- Wie een job zoekt op Brussels Airport kan voortaan terecht bij Aviato, het nieuwe tewerkstellingskantoor dat alle vacatures van alle 260 bedrijven die actief zijn op de nationale luchthaven verzamelt.

Het kantoor vloeit voort uit het in 2013 opgerichte Brussels Airport House dat toen opgericht werd om de vacatures op de luchthaven sneller ingevuld te krijgen en alle opleidingen voor airport jobs te centraliseren. De overgang naar Aviato, dat nu in nieuwe kantoren met zicht op de aankomsthal van de luchthaven gehuisvest wordt, moet een nieuwe impuls geven aan het tewerkstellingsbureau. (lees verder onder foto)

 

 

 

 

Eerste jobbeurs

In de databank ‘Vlieg erin’ vinden werkzoekenden niet alleen alle vacatures op en rond de luchthaven, maar op 4 december wordt er ook een eerste Aviato Jobbeurs gehouden ism Air Cargo Belgium. Werkzoekenden kunnen die dag van 14u tot 18u in cultureel centrum De Factorij in Zaventem kennismaken met de vele werkgevers die actief zijn op de luchthaven en er alle 526 openstaande vacatures ontdekken.
Dagelijks werken meer dan 20.000 mensen op Brussels Airport.

Meer info op www.aviato.be