28/04/2022- Ontbijten, lunchen of dineren met zicht op de landingsbaan van Antwerp Airport of familie en vrienden uitzwaaien vanop het panoramische terras? Het kan weer in Deurne want aanstaande zondag 1 mei opent Bar & Restaurant “Belair Antwerp” haar deuren op de Antwerpse luchthaven.

 

Het nieuwe luchthavenrestaurant- dat bijna exact dezelfde naam kreeg als zijn voorganger maar wel degelijk een nieuw restaurant wordt met een nieuw interieur en kaart- zal worden gerund door Rein Van Hove en Dirk Blockmans, die met Brasserie 2140 al een eerste horecazaak in het Antwerpse uitbaten en dus niet aan hun proefstuk toe zijn.

“Belair Antwerp moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt, maar toch ook een beetje denkt dat hij op vakantie is. Voor sommigen zal het een plek zijn om alvast te dromen van hun volgende reis, voor anderen zal het nagenieten zijn van een heerlijke citytrip of wordt het een eerste kennismaking met België”, aldus Rein.

 

Voor passagiers & andere luchtvaartliefhebbers

“Natuurlijk zijn we er niet enkel voor de passagiers. Iedereen is hier welkom. We hopen alvast dat veel mensen uit de regio hun weg zullen vinden naar onze zaak én ons prachtige terras.”

Wie bij Belair Antwerp wil eten, kan kiezen uit ontbijt, lunch of diner want het restaurant is vanaf zondag elke dag geopend van 8 tot 22u. De keuken sluit om 21u. Het restaurant heeft ook een prachtig panoramisch terras met zicht op het volledige luchthaventerrein waar je de vliegtuigen kan zien landen en opstijgen. “We zijn zeer tevreden met de opening van het nieuwe restaurant. We wensen de uitbaters dan ook heel veel succes toe”, aldus Luchthavencommandant Wim Verbist.

Meer informatie op www.belair-antwerp.be

 

Foto’s @ Antwerp Airport

Verlaten luchthaven