21/10/2019- RIU Hotels & Resorts blijft uitbreiden, ook op het Afrikaanse continent. In Marokko heeft de populaire hotelketen met Riu Palace Tikida Taghazout immers zopas al haar zesde hotel geopend.

Riu Palace Tikida Taghazout is een 5* all-inclusive hotel en ligt in de buurt van de Taghazout baai, 15 km ten noorden van Agadir. Daar wordt momenteel een nieuwe toeristische bestemming op de kaart gezet waarmee Marokko volgend jaar het aantal toeristen stevig wil verhogen.

 

Swim up suites

Het nieuwe hotel ligt direct aan de Atlantische Oceaan en telt 504 kamers, waarvan 5 luxueuze swim-up suites die rechtstreeks uitgeven op één van de zwembaden. Voor gasten die dicht bij de zee willen vertoeven, heeft het hotel 2 infinity pools met zicht op het strand. Daarnaast is er ook een indoor pool, een kinderbad én een RIULand voor kids.

 

 

Hotelgasten kunnen genieten van verschillende culinaire spots zoals hoofdrestaurant Le Tara maar ook van themarestaurants Krystal, Bâbor Steakhouse en Le Musk dat Marokkaanse specialiteiten serveert. Het hotel beschikt ook over een Tikida Spa met een uitgebreid aanbod aan behandelingen, een fitnessruimte, een stoombad, sauna en jacuzzi.

 

Zesde hotel in Marokko

Met de opening van Riu Palace Tikida Taghazout heeft RIU nu al 6 hotels in Marokko, waarvan 3 rond Agadir, 2 in Marrakech en deze nieuwste nu in Taghazout. Voor Riu Tikida Garden (Marrakech) staat er dit winterseizoen trouwens nog een volledige renovatie op de planning.