Vroeg opstaan op vakantie om toch maar een fijn ligbed aan het hotelzwembad te pakken te krijgen? Binnenkort is dat niet meer nodig want touroperator Neckermann lanceert binnenkort de mogelijkheid om ligbedden in bepaalde hotels op voorhand te reserveren.

Vanaf eind februari biedt Neckermann (onderdeel van de Thomas Cook Groep) de nieuwe ligbed-reservatieservice aan in 2 hotels uit de eigen groep, nl Sunprime Atlantic View in Gran Canaria en Sentido Aequora in Lanzarote. Tegen de zomer zal de service al beschikbaar zijn in dertig hotels. Bedoeling is dat de service daarna nog in meer hotels wordt geïntroduceerd.

Per ligbed betaal je als hotelgast 25 Euro voor het hele verblijf. Kiezen kan op voorhand online met behulp van een kaart waarop de windrichtingen staan aangeduid. Zo kan je zelf berekenen hoeveel zon elk bed bedeeld krijgt.

Extra quality time

Met de nieuwe dienst wil Neckermann haar vakantiegangers zoveel mogelijk quality time bezorgen. Zo zijn er vaak wel genoeg bedden rond een hotelzwembad beschikbaar, maar slagen families er niet altijd in voldoende bedjes naast elkaar te vinden. Ook kunnen gasten zo gegarandeerd uitslapen en kunnen ze tijdens een excursie ook hun ligbed zonder discussies met andere gasten behouden.

Niet betalende bedden blijven

Wil je niet persé een bepaald ligbed of plan je maar sporadisch aan het hotelzwembad te vertoeven? Geen probleem. Per hotel zal hoogstens 20% van alle ligbedden voor reservatie beschikbaar zijn. Er blijven dus voldoende vrije bedjes voor hotelgasten die niet op voorhand reserveren, garandeert Neckermann.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Hotel Sunprime Atlantic View in Gran Canaria