Het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, de MSC Seaview, is vorige maand in de aanwezigheid van honderden genodigden gedoopt in de haven van Genua (Italië). Het 15e schip uit de MSC vloot wil de zee vooral zo dicht mogelijk bij de passagier brengen.

De MSC Seaview, het vijftiende schip van de vloot van MSC Cruises en het derde schip van de rederij dat in slechts twaalf maanden in gebruik is genomen, is het grootste cruiseschip dat ooit in Italië is gebouwd. Op wereldschaal neemt het schip de 4e plek in qua capaciteit, goed voor 4.052 passagiers.

Glazen “bridge of sights”

Niet alleen beschikt het schip over verschillende types kajuiten (voornamelijk buitenhutten met kajuit), zes specialiteitenrestaurants, zwembaden met spectaculaire glijbanen, verschillende bars & zelfs de langste zipline op zee (105 meter!);  zijn ook een aantal bijzondere aspecten aan het schip, die de zee zo dicht mogelijk bij de passagier moeten brengen. Neem bijvoorbeeld de verschillende uitzichtpunten waarop het heerlijk staren naar de horizon is. Maar vooral ook de “Bridge of Sights”, een glazen brug op 40 meter boven de zee aan de achterkant van het schip waardoor er (bijna) niets tussen jezelf en de zee lijkt te zijn.

Route

MSC Seaview vaart momenteel rond in de westelijke Middellandse Zee en doet wekelijks maar liefst zes havens aan: Genua, Marseille, Barcelona, Napels, Messina (Sicilië) en Valletta (Malta)