25/04/2023- MSC Meraviglia, het bekroonde schip van MSC Cruises uit de Meraviglia-klasse, is aangekomen bij de Brooklyn Cruise Terminal in haar nieuwe thuishaven New York. Het is het eerste schip van MSC Cruises dat het hele jaar door tochten vanuit New York zal varen.

Dit versterkt de aanwezigheid van MSC Cruises op de Noord-Amerikaanse markt nog verder en maakt deel uit van de ambitie van de cruisemaatschappij om meer inschepingshavens in de VS aan te bieden naast de rijke verscheidenheid aan schepen en cruises die reeds  vanuit PortMiami en Port Canaveral/ Orlando in Florida vertrekken.

 

Stay & cruise pakketten

New York heeft fantastische vliegverbindingen voor internationale gasten. En voor mensen die het meeste uit hun bezoek aan de Big Apple willen halen, biedt MSC Cruises zogenaamde ‘Stay & Cruise’-pakketten met de optie om maximaal drie nachten in de stad New York te verblijven voordat ze afvaren. Hierbij kan gekozen worden uit diverse hotels, waaronder de 2 RIU Hotels in de stad. Als onderdeel van het pakket kunnen gasten ook genieten van een gratis rondleiding langs de bezienswaardigheden van Manhattan voordat ze aan boord gaan.

De mix van routes die MSC Meraviglia vaart, variërend van 6 tot 11 nachten, is strategisch ontworpen om te profiteren van de geografische flexibiliteit van New York. Zo kunnen gasten genieten van de zon in de Caraïben tijdens het lente- en winterseizoen, naar Bermuda gaan in het zomerseizoen of naar het noorden trekken om in de herfst de natuurlijke schoonheid van Canada te aanschouwen.

 

Routes

Vanuit New York vaart MSC Meraviglia naar:

• De Bahama’s en Florida – Tropische cruises van 7 tot 11 nachten met diverse bestemmingen, waaronder Miami en Port Canaveral, Florida; Nassau en Ocean Cay MSC Marine Reserve, de Bahama’s; Cozumel en Costa Maya, Mexico.
• Bermuda – Vanaf augustus kunnen gasten genieten van tochten van 5 of 6 nachten naar Kings Wharf in Bermuda, waar het schip meerdere dagen blijft liggen zodat de schoonheid van het eiland kan worden verkend.
• Canada en New England – Precies op tijd voor de herfst biedt MSC Meraviglia cruises van 10 en 11 nachten die aanmeren in Newport, Boston en Portland in de VS en Saint John, Halifax, Charlottetown en Sydney in Canada.

 

Foto MSC Meraviglia @ MSC Cruises