26/02/2019- Zin in een goede koffie voor het nemen van je vlucht vanuit Oostende? Dan is er goed nieuws want de regionale luchthaven installeert vanaf aanstaande zaterdag, de start van de krokusvakantie, een heuse coffee truck in haar vertrekhal!

De Luchthaven Oostende-Brugge werkt hiervoor samen met Philly’s, een cateringbedrijf met reeds 35 jaar ervaring in de horeca en gastronomie. “My Cup On Wheels” heet het hippe concept en de truck bestaat uit een Piaggio scooter omgebouwd tot coffee truck. Alle koffie wordt ter plaatse gemaakt om de klant de ultieme koffie-ervaring te geven. Er zal niet alleen een uitgebreid gamma zijn aan koffie-, thee en chocoladedranken, maar is ook de mogelijkheid om te genieten van versgeperst fruitsap én lekkere zoetigheden alvorens het vliegtuig op te stappen.

Customer Experience

“Een koffiehuis op wielen is nu eenmaal een mooie en heerlijke meerwaarde om de beleving van alle luchthavenpassagiers in Oostende op te krikken” aldus Vanessa Flamez, . marketing & communication manager van Luchthaven Oostende-Brugge. “Er zijn er maar weinigen die de geur van verse koffie niet kunnen smaken. Dit concept van “customer experience” kadert dan ook integraal in het verder uitrollen van de strategie zodat we hier dan ook volle aandacht aan besteden. Als regionale luchthaven luisteren wij – méér dan nationale luchthavens – naar de noden en wensen van de bezoekers. Zo bouwen wij verder aan ons imago van “klantvriendelijke” luchthaven. Wij denken niet alleen in termen van het verhogen van de service; wij pakken het aan en doen het”, aldus Vanessa Flamez.

Take Away

Voortaan krijgt elke vertrekkende passagier op de Luchthaven Oostende-Brugge de gelegenheid om een koffie “take-away” te bestellen. U vindt de coffee truck in de centrale vertrekhal. Of u volgt gewoon de geur van gebrande koffiebonen!

De eerste koffies worden geserveerd vanaf 7u op zaterdag 2 maart! Om 9u vertrekt de eerste TUIfly vlucht naar Alicante als kick-off van de krokusvakantie.