15/12/2021- Nadat eerder het vakantiesalon van Brussel al een nieuwe datum kreeg (24 tem 27 maart ipv begin februari), laten nu ook de organisatoren achter Vakantie Expo Antwerpen weten dat ze hun beurs enkele weken uitstellen, tot begin maart (4 tem 6 maart 2022). 

In plaats van eind januari zal Vakantie Expo Antwerpen doorgaan in het weekend van 4 tem 6 maart 2022. De locatie blijft wel hetzelfde, nl Antwerp Expo, in de Jan Van Rijswijcklaan. Met de datawijziging spelen de organisatoren van Vakantie Expo Antwerpen, net als die van Brussel, in op de slechte coronacijfers. “De zin om te reizen, die leeft bij de Belgen. We geloven dan ook dat we onze bezoekers tonnen inspiratie kunnen bezorgen voor hun volgende droomreis. Dat willen we in optimale omstandigheden doen. Vandaar dit kleine uitstel”, legt Vakantie Expo Antwerpen organisator James Verbeeck uit.

“Het was een zeer moeilijke beslissing, we waren volop bezig met de opstart van onze nationale en lokale promotiecampagnes”, vult zijn partner Hanne Carmans aan. “Maar we menen dat onze bezoekers de allerbeste ervaring verdienen. En dat ook onze standhouders de grootste kans op succes moeten krijgen. Daarom wachten we tot de huidige besmettingsgolf onder controle is.”

Nieuw jasje

Vakantie Expo Antwerpen steekt de komende editie trouwens in een gloednieuw jasje. Het duo Verbeeck-Carmans nam de beurs over & tekende een fris, modern concept uit. Zo willen ze meer inspelen op de persoonlijke voorkeuren van de bezoekers. “We brengen zo’n 150 aantrekkelijke standhouders van over de hele wereld samen. Zo’n 10.000 bezoekers zullen al hun vragen kunnen stellen aan bekwame experten & in een mum van tijd stel je dus de perfecte reis of citytrip samen, helemaal op maat van je eigen wensen”, aldus de officiële communicatie.

 

Vakantiesalon Brussel: wijziging Heizelpaleis

Het vakantiesalon van Brussel verschuift omwille van de datumwijziging van Paleis 3 naar Paleis 1 van de Heizel. Voor de rest wordt ook alles in het werk gesteld om zowel standhouders als bezoekers een maximum aan waarde te  bieden op de nieuwe data. “Uitstel van de beurs leek ons de meest geschikte oplossing om beurspartners en onze bezoekers een kwalitatief hoogstaand evenement zonder (of met de minst mogelijke) beperkingen te kunnen garanderen” zo laat FISA, de organisatie achter het Vakantiesalon Brussel optekenen.