09/10/2020- Na het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken, dat tot voor kort het reizen naar Spanje verbood, is Griekenland voor dit nazomer- en vroege winterseizoen de favoriete bestemming van de Belgen geworden. TUI biedt daarom enkele Griekse eilanden dit jaar voor het eerst ook nog in de herfstvakantie aan. 

TUI verlengt zijn aanbod naar Griekenland met een week om de Belgen tijdens de herfstvakantie nog een vakantie naar Rhodos en Heraklion (Kreta) te kunnen aanbieden. De laatste vluchten van het seizoen vinden daarom plaats op 8 november in plaats van 1 november. TUI zal de prijs van de door de Griekse autoriteiten opgelegde PCR-test voor de toegang tot het grondgebied vergoeden.

Meer vluchten naar Alicante & Lanzarote

In Spanje zijn de regio’s Lanzarote (Canarische Eilanden) en Alicante (Autonome Gemeenschap Valencia) populair bij de Belgen. Deze regio’s zijn net weer geclassificeerd als oranje zones dus vanaf 21 oktober zullen er dus door TUI fly extra vluchten worden uitgevoerd naar Alicante. Het vluchtschema naar Lanzarote wordt hervat en de vluchtcapaciteit zal zelfs worden verdubbeld voor de herfstvakantie. Ook zal TUI de touroperator pakketreizen naar beide Spaanse bestemmingen aanbieden.