Travel Counsellors, de uit Nederland overgekomen organisatie van zelfstandige thuiswerkende reisadviseurs en die in België intussen ook al een 15-tal reisagenten telt, introduceert “My TC App”, een gratis app waarmee hun klanten toegang krijgen tot hun reisschema en al hun belangrijke reisdocumenten, waar ter wereld ze ook zijn.

Travelcounsellors-AppDe app is bedoeld als een extensie van de persoonlijke service die Travel Counsellors de klant bieden.

Concreet geeft de app de klant direct toegang tot alle reisdocumentatie, telt de dagen af tot vertrek en geeft de klant de mogelijkheid om nog eenvoudiger en sneller in contact te komen met zijn of haar Travel Counsellor, ook tijdens zijn reis. Bovendien kunnen klanten op een makkelijke manier hun reis delen via mail of Social Media.

“Dit is de eerste app in Nederland en België die de zelfstandige reisadviseur direct linkt aan zijn of haar klant. Een unieke tool die de Travel Counsellors in staat stelt om hun klanten nog sneller en persoonlijker van dienst te zijn, ook tijdens de reis” aldus Fred van Eijk, Oprichter en General Manager Travel Counsellors Nederland en België.

De app is nu te downloaden via de Apple Store en via Google Play.