06/01/2022- Overaanbod en keuzestress. Het zijn vaak hindernissen bij het zoeken naar de perfecte huwelijksreis. Daarom specialiseert ervaren reisagente Evi Poncelet zich als eerste Belgische “honeymooncoach” voortaan uitsluitend in het begeleiden van koppels op zoek naar hun perfecte huwelijksreis. De reis wordt dan-van A tot Z- tot in de puntjes geregeld zodat het bruidspaar zorgeloos op hun huwelijksreis kan vertrekken. 

 

“Veel verloofde koppels hebben geen idee waar ze op huwelijksreis willen, stelde Evi vast toen ze onlangs op een trouwbeurs met een honderdtal koppels sprak.
“Die koppels hebben duidelijk nood aan professionele begeleiding in hun zoektocht. Ze zien door de bomen het bos niet meer en vragen mij om hulp. En laat dat nu net zijn wat ik ontzettend graag doe!”

 

 

“Het is daarbij belangrijk om te luisteren naar wat koppels graag willen. Dat is voor iedereen anders. Het internet staat vol met tips, ideetjes, blogs, ervaringen, reviews. Maar dat zorgt voor keuzestress. Tegenwoordig moet alles ook heel Instagrammable zijn. Er ligt dus veel druk, vooral bij de bruid, bij het kiezen van de bijzonderste reis van hun leven.”

 

Scouting wereldwijd

Sinds enige tijd zoekt Evi daarom wereldwijd zelf naar unieke honeymoonadresjes, die vaak ook niet in de klassieke reisbrochures te vinden zijn. En die in deze tijden ook “Coronaveilig” zijn.

“Corona zorgt ervoor dat er heel wat verre bestemmingen niet of moeilijk toegankelijk zijn. Koppels die al meermaals hun huwelijk hebben moeten uitstellen, kiezen dus liever voor een bestemming met zekerheid. Afgelopen maanden heb ik mij dus wat meer gefocust op Europa. Verblijven met een privé zwembad of jacuzzi vallen erg in de smaak bij de koppels. Wanneer een koppel na 25 jaar huwelijk met fonkelende ogen en een brede glimlach terugdenkt aan hun huwelijkreis, dan is mijn missie geslaagd!” lacht Evi Poncelet.

 

Evi is met haar bedrijf “The Travel Planner” lid van de erkende en vergunde “Travel Experts” en is bereikbaar op info@thetravelplanner.be of via 0479/68.42.91