29/06/2020- RIU Hotels & Resorts bereidt zich voor op het zomerseizoen en dit met 54 heropende hotels in 16 landen, nl in Spanje, Duitsland, Bulgarije, Portugal, Ierland, Marokko, Costa Rica, Mexico, Verenigde Staten, Ierland, Jamaica, Mauritius, Aruba, Dominicaanse Republiek, Bahama’s, Zanzibar en Sri Lanka.

Alle heropende hotels hanteren een beperkte gastencapaciteit (volgens de normen van het betreffende land) én speciaal voor de hotelketen uitgestippelde Post Covid veiligheids- en gezondheidsprotocollen.

Heropeningen

In Spanje zijn momenteel al 20 hotels weer heropend. De nieuwste hotels die er hun heropening aankondigen zijn RIU Vistamar op 3 juli en RIU Palace Oasis op 10 juli (Gran Canaria). Op Mallorca heropenen binnenkort ook RIU Playa Park (12 juli) en RIU Festival (19 juli) In Portugal (Algarve) vertoeven gasten dan weer nu al in de Riu Guarana en op 4 juli opent ook de RIU Palace Madeira haar deuren. In de Caraïben heropenen deze week ook heel wat RIU Hotels, zoals de RIU Palace Bavaro (Dominicaanse Republiek), RIU Palace Paradise Island (Bahama‘s) en RIU Dunamar (Costa Mujeres, Mexico). RIU Palace Aruba volgt op 10 juli. Op 3 juli heropent de RIU Sri Lanka en vanaf 8 juli hervat op Mauritius ook RIU Creole haar hotelactiviteiten. In Marokko zijn op 10 juli RIU Tikida Dunas, RIU Tikida Palmeraie, RIU Palace Taghazout en RIU Tikida Garden aan de beurt. Eind juli heropent tenslotte de RIU Palace Zanzibar in Tanzania.

Actief

In totaal zal RIU Hotels dan deze zomer weer in 16 van de normaal 19 landen actief zijn. Hoe de RIU Hotels post Covid protocollen er in de praktijk zullen uitzien, test Travel Like A Pro komend weekend persoonlijk voor jullie uit in de heropende hotels op Mallorca!