31/01/2022- Cruiseliefhebbers kunnen weer hun hart ophalen, want de nieuwste “Cruise & Style”, het jaarlijkse cruise-glossy, ligt sinds kort weer in de winkels. 

 

Rudy Beckx, uitgever van dit 164 pagina’s glossy jaarboek, brengt ook in deze editie weer een ruim aanbod over de nieuwe kleine, premium en grootse cruiseschepen. Het jaarboek, dat al voor de 14e keer op rij verschijnt, bevat boeiende reportages over zee- en riviercruises, interessante tips over wat te doen in talrijke aanleghavens, getuigenissen van cruisereizigers , interviews met cruisespecialisten, vele interessante routes, enz.

Ook het momenteel populaire thema “expeditiecruises” komt uitgebreid aan bod.

 

Concreet in Cruise & Style:

• Exclusieve jachten en boetiekstijl cruiseschepen.
• Premium cruiseschepen met verfijnde gastronomie, hoogwaardige kajuiten en suites, avonden met sfeervolle live muziek.
• Grootse resortschepen met meerdere zwembaden, glijbanen, sportcentra, specialiteitenrestaurants en ruim aanbod live-entertainment.
• Expeditieschepen om op een avontuurlijke manier bijzondere regio’s te verkennen zoals Spitsbergen, Groenland, Antarctica en Galàpagos.
• Ultra-luxueuze cruiseschepen waar de nadruk ligt op fijnste gastronomie op zee, de meest vriendelijke service voor gasten en ‘grandeur’ suites.
• Riviercruiseschepen om in een relax-ritme op de mooiste rivieren ter wereld te varen: Donau, Rijn, Moezel, Loire, Douro, Mekong.

CRUISE & STYLE 2022-2023 is verkrijgbaar in de Belgische krantenshop, Standaard Boekhandel (beloond met titel v/d week!), Relay & Press Shops en online via www.cruisestyle.be

De meest befaamde aanbieders van cruiserederijen, gespecialiseerde cruisereisbureaus kan je ook terugvinden in dit magazine.