15/03/2022- MSC Cruises gaat in 2023 voor het eerst één van haar schepen in New York baseren, van waaruit de rederij dan het hele jaar door cruises zal aanbieden. 

De MSC Meraviglia, die in 2017 in de MSC-vloot kwam, zal vanaf april 2023 de Big Apple als thuishaven krijgen en dat voor cruises naar de Caraïben, Bermuda, New England en Canada het hele jaar door. Veel van die cruises vanuit New York zullen ook een bezoek brengen aan Ocean Cay MSC Marine Reserve – het  privé-eiland van de rederij in de Bahama’s.

Deze uitrol moet de aanwezigheid van MSC Cruises binnen de Noord-Amerikaanse markt versterken en zal gasten de mogelijkheid geven om hun vakantie uit te breiden met een verblijf in New York voor of na hun cruise.

 

Mix van routes

“New York is een van de meest ongelofelijke en levendige bestemmingen ter wereld. Door deze stad het hele jaar door als thuishaven voor de MSC Meraviglia toe te voegen, verstevigen we ons aanbod in Noord-Amerika aanzienlijk” vertelt Gianni Onorato, CEO, MSC Cruises. “De routes zullen niet enkel onze gasten in de VS sterk aanspreken, maar ook onze internationale vakantiegangers. En gezien het enorme aanbod aan intercontinentale vluchten van en naar de Big Apple zullen deze cruises toegankelijk zijn voor reizigers uit de hele wereld.”

“We hebben onze mix van routes zodanig ontworpen om gebruik te maken van de geografische flexibiliteit van New York, zodat onze gasten kunnen genieten van de zon in de Caraïben tijdens het lente- en winterseizoen, naar Bermuda kunnen gaan in het zomerseizoen of naar het noorden kunnen trekken om in de herfst de natuurlijke schoonheid van Canada te aanschouwen. En natuurlijk is er voor gasten die New York willen ontdekken de mogelijkheid om dat voor of na hun cruise te doen en zo het maximale uit hun vakantie te halen”.

 

Foto’s @ MSC Cruises