04/09/2023- De Luxemburgse luchtvaartmaatschappij Luxair verhoogt de vliegfrequentie van Antwerpen naar London City. Het nieuwe vluchtschema met een ochtend- en avondvlucht op dinsdag en donderdag stelt (zaken)reizigers bovendien in staat om dezelfde dag nog terug te keren.

Wie een dagje heen en weer naar Londen wil, zonder overnachting, kan dat dus nu ook vanuit met het vliegtuig vanuit  Antwerpen.

Antwerp Airport is uiteraard zeer tevreden met de beslissing: “Zakenreizigers hebben vaak strakke agenda’s. Een dagverbinding stelt hen in staat om ‘s ochtends heen te vliegen, hun zakelijke verplichtingen in de andere stad te vervullen en dezelfde dag weer terug te keren, zonder dat overnachtingen nodig zijn. De vraag naar een dagverbinding werd de voorbije periode vaak gesteld vanuit de zakenwereld. We zijn dan ook tevreden dat de dagverbinding binnenkort opnieuw bestaat”, zegt CEO Eric Dumas.

 

Vanaf eind oktober

Het vernieuwde vluchtschema gaat van start op 30 oktober. Er kan nog steeds op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag worden gevlogen. Wie dinsdagochtend om 09:15 naar London City vliegt, heeft dus binnenkort ook de mogelijkheid om diezelfde avond om 17:15 terug te vliegen. Op donderdag vlieg je om 10:00 heen en kan je om 16:50 terugvliegen. In het zomerseizoen veranderen de uren licht.

 

(foto’s @ Antwerp Airport)